Claqueta i acció!🎬

Demà com cada dijous d’estiu un nou capítol del cicle «Cinema, frescor i ciutat» a la #ZonaSantiago que co-organitza @cuidem_cc @delpatialbarri i @sbarricabanyal per a pensar críticament mitjançant el cinema.

Aquesta vegada li donem un mos al gènere documental i viatgem a Islàndia ❄️ de la mà de dos realitzadors valencians, Pepe Andreu i Rafa Molés, en concret a un cafe molt especial i autèntic, tan tan especial i autèntic que acaba veient-se amenaçat pel turisme, la gentrificació i l’especulació immobiliària. En paraules dels seus directors: «Vam ser testimonis de la implacable realitat del turisme de masses i del capitalisme. Nosaltres mateixos, al cap i a la fi, arribàrem al café Bryggjan com a turistes seduïts per aquesta aspiració per descobrir, encara hui, un lloc ‘de veritat’. De sobte al cafè Bryggjan observàrem de forma crua allò que ha passat ja a ciutats com París, Roma, Nova York o als pobles de la nostra estimada costa mediterrània».

No vos contem més, però si vos deixem aquest xicotet avanç del que ens mostrarà aquest documental:

 

Com cada dijous ens trobareu sopant a partir de les 21:00h a la Zona Santiago (C/ Arquebisbe Company 49-51, paral·lela a Escalant, entre Remunta i Tio Bola, Cap de França), i a les 21:30h començarem la projecció.

Porteu cadira, gandula o coixins!

¡T’esperem! 💛

#DelPatiAlBarri #Cabanyal #Valencia #espaicomunitari

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *