La Zona Santiago és un espai obert al barri, on compartir i generar comunitat. Volem construir un espai divers, on cada persona i/o entitat puga aportar i participar des de la seua manera de ser i estar, trobant el seu propi lloc.

Espai d’acollida

Tots els primers dimarts de mes de 18 a 19 h obrim un espai de benvinguda on pots vindre a conèixer l’espai i el grup motor que l’impulsa, així com a proposar qualsevol iniciativa que t’agradaria dur a terme.

Proposar activitats

La Zona Santiago és un espai obert on qualsevol persona pot proposar activitats. Si és el cas, conta’ns la teua proposta a la següent fitxa i vine el primer dimarts de mes a les 18h a l’assemblea a explicar-la i proposar-la. El grup motor, del qual pots formar part,  estudiarà la seua viabilitat i comunicarà la resolució.

De manera prioritària s’impulsaran iniciatives que fomenten la participació i la gestió comunitària com a base de transformació social. Qualsevol activitat ha de produir-se sota un marc de valors on predomine el bé comú, el respecte i la igualtat i ha d’acomplir les següents condicions:

– Horari: cap de setmana i possibilitat de vesprades entre les 19 i 22 h entre setmana.

– L’assistència a qualsevol activitat no suposarà un intercanvi econòmic.

– No és possible consumir alcohol ni fumar dins de l’espai de la Zona Santiago durant la realització de l’activitat.